Visual Communication

Cunoaște-ți profesorul


Ramona Bran
Ramona Bran

Ramona Bran este lector la Universitatea de Vest din Timișoara. Ea predă engleza pentru scopuri specifice (ESP) din 2004. După absolvirea studiilor de licență și masterale la Facultatea de Litere din cadrul UVT, Ramona Bran a fost acceptată la un doctorat în Filologie la Universitatea TU Dortmund din Germania. Tema aleasă se află la intersecția dintre studii culturale, literatură americană contemporană și studii urbane. În 2014 a susținut lucrarea cu titlul Immigration: A Lifelong Pregnancy? An Analysis of Jhumpa Lahiri’s Fiction și a obținut titlul de doctor, recunoscut în 2015 de Ministerul Educației din România.

Ramona Bran a scris și publicat, pe lângă teza doctorală, alte două cărți. Acestea pot fi folosite și ca manual pentru studenții interesați de științele sociale. Alte lucrări și articole care i-au fost publicate tratează tematici de actualitate precum integrarea noilor tehnologii media în predarea limbii engleze. În prezent, Ramona Bran este membru în echipele a trei proiecte de cercetare, două dintre ele fiind axate pe MOOC-uri.


Întrebări frecvente


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Acest curs nu este încă deschis pentru înscriere